Paspirtukai, triratukai, užsėdamos mašinos, balansiniai dviračiai vaikams - tai pačios efektyviausios judėjimo priemonės mažiesiems. Toks smagus fizinis vaikų aktyvumas yra puiki pramoga ir nauda sveikatai. Apie fizinio aktyvumo svarbą vaikui, daug kalbėti nereikia. Ne paslaptis, kad fizinis aktyvumas ugdo ir stiprina visas organizmo sistemas, veikia jų funkcijas ir gyvybingumą, stiprina kūną. Judant gerėja žmogaus motorika ir fiziniai gebėjimai. Visios šios vaikiškos judėjimo priemonės yra svarbios augančiam vaikui.

Užsėdamos mašinos, paspiriamos mašinos labiausiai traukia vaikų akį, norą išbandyti važiuoti, atsisėsti, atsistoti, vairuoti, spirtis kojytėmis. Jos labai stabilios ir vaikai užsėdamas mašinas jau pradeda naudoti nuo 1 metukų. www.babydreams.lt patiems mažiausiems siūlo rinktis žemas užsėdamas mašinas arba paspiriamas mašinas 3 in 1. Vienas populiariausių pasirinkimų dovanoti ar pirkti savo vaikučiui yra Bentley, Maserati, Ferrari, Porsche, Mclaren bei Mercedes užsėdamos mašinos. Nuo 2 ar 3 metukų vaikams pradeda patikti balansiniai dviratukai. Balansiniai dviračiai gali būti metaliniai, mediniai, plastikiniai, bet jų principas yra vienas - spirtis kojytėmis ir išlaikyti pusiausvyrą. Aga Design balansiniai dviratukai yra Nr.1. prekė mūsų svetainėje, klientai džiaugiasi itin geru kainos bei kokybės santykiu.

Tėveliai noriai renkasi ilgo naudojimo žaislus, o ypač judėjimo prekes. Bentley triratukai yra viena ilgiausiai naudojamų vaikų transporto priemonių. Vaikutis jau gali važinėtis Bentley triratuku nuo 1 metukų, kol tėveliai stumdo triratuką vaikas džiaugiasi patogiu važiavimu, o vėliau paaugęs mažylis pats mina triratuką nors ir iki 5 metukų. O Ferrari minamas kartingas labai nudžiugintų visus vaikus nuo 3 metukų, puikus pasirinkimas norintiems, kad vaikas kuo daugiau judėtų. Šaltuoju metų laiku galima važinėtis namuose, o vėliau ir lauke. Skatinkime vaikus žaisti judant bei sportuojant, o ypač to neapleiskime ir žiemą.